Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس تصویب هیات امنای صندوق رفاه دانشجویان برخی از وام‌های دانشجویی از جمله وام ویژه دکتری و متاهلی افزایش پیدا کرد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مسئله افزایش مبلغ وام‌های دانشجویی در شرایط فعلی اقتصادی کشور از جمله خبر‌هایی است که دانشجویان با شنیدن آن به وجد می‌آیند؛ چرا که شاید با همین اندک وام‌هایی که دریافت می‌کنند بتوانند گرهی از مشکلات خود در شرایط فعلی باز کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

افزایش مبلغ وام‌های دانشجویی بر اساس تصمیم هیات امنای صندوق رفاه دانشجویان هر سال در شهریور ماه و فقط یک بار برای یک سال تحصیلی اتفاق می‌افتد و در طول یک سال تحصیلی هیچ گونه تغییری در مبلغ وام‌های دانشجویی ایجاد نمی‌شود، اما در سال جاری به دلیل شرایط خاص کشور به دلیل شیوع کرونا و تورم و گرانی‌های ناشی از وضعیت بد اقتصادی صندوق رفاه دانشجویان تصمیم به افزایش برخی از وام‌های دانشجویی بنا به درخواست مکرر دانشجویان کرد.

 

وام ویژه دکتری به سه میلیون تومان افزایش یافت

از جمله وام‌هایی که مبلغ بسیار کمی با توجه به تورم در کشور پرداخت می‌شد وام ویژه دانشجویان دکتری و وام مسکن متاهلی بود که بنا به گفته رئیس صندوق رفاه، هیات امنای این صندوق خارج از زمان مقرر تجدید نظری به مبلغ این وام‌ها کرده است که دانشجویان متقاضی که درخواست خود را از فروردین ماه ثبت کرده اند می‌توانند این افزایش مبلغ را دریافت کنند.


ناصر مطیعی، رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در این خصوص می‌گوید: وام ویژه دکتری از ۷۰۰ هزار تومان به یک میلیون تومان ماهیانه افزایش پیدا کرد که از فروردین ماه به دانشجویان متقاضی پرداخت می‌شود.

وی افزود: وام ویژه دکتری به صورت ماهیانه پرداخت می‌شود، اما سایر وام‌های دانشجویی به صورت هر نیمسال یک بار پرداخت می‌شود. از ابتدای امسال وام ویژه دکتری یک میلیون تومان شده که در حال حاضر دانشجویان درحال ثبت تقاضا‌ها هستند که از اواخر فروردین به حساب آن‌ها واریز می‌شود.


رئیس صندوق رفاه دانشجویان در خصوص افزایش مبلغ سایر وام‌ها گفت: سایر وام‌های دانشجویی شهریور ماه در نشست هیات امنای صندوق برای سال تحصیلی جدید افزایش خواهد داشت.

بیشتر بخوانید افزایش وام ویژه دکتری به یک میلیون تومان در ماه / واریز اولین دوره وام از پایان فروردین
وام مسکن متاهلی به ۲۵ میلیون تومان رسید

وام ودیعه مسکن متاهلی هم که جزو وامهای پرمتقاضی دانشجویی است تغییراتی را شامل شده و به ۲۵ میلیون تومان در کلان شهرها افزایش یافته است.

 

رئیس صندوق رفاه دانشجویان در این خصوص گفت: همچنین وام ودیعه مسکن متاهلی برای دانشجویان شهر تهران ۲۵ میلیون تومان است و در کلان شهرها به ۲۰ میلیون تومان می‌رسد. مبلغ این وام در سایر شهرها نیز،‌ ۱۵ میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

 

شرایط پرداخت وام مسکن متاهلی به دانشجویان

-طبق اعلام جدید صندوق رفاه، وام مسکن صرفاً در این ترم از طریق خود صندوق قابل پرداخت می‌باشد.

-صرفا به دانشجویان متاهل پرداخت می‌شود

-اجاره‌نامه رسمی می‌بایست دارای کد رهگیری از دفاتر مشاورین املاک مجاز باشد.

اجاره‌نامه از لحاظ مکانی می‌بایست در شهر محل تحصیل یا محل سکونت دانشجو باشد.

-اجاره‌نامه می‌بایست به نام دانشجو یا همسرش یا هر دو ایشان باشد.

اجاره‌نامه می‌بایست در ترم تحصیلی تقاضای دانشجو دارای اعتبار باشد.

مبنای تعیین مبلغ وام بر اساس شهر محل تنظیم اجاره‌نامه در هر سال، قبل از شروع سال تحصیلی مطابق اعلام صندوق رفاه تعیین و اعلام خواهد شد.

تهران ۲۵ میلیون تومان، کلان‌شهر‌ها ۲۰ میلیون تومان و سایر شهر‌ها ۱۵ میلیون تومان کلانشهرها: اصفهان، اهواز، تبریز، شیراز، مشهد، کرج، قم، کرمانشاه

مدت زمان اجاره‌نامه می‌بایست در نیمسالی که دانشجو تقاضای وام می‌نماید اعتبار داشته باشد.

فقط یکبار در هر مقطع تحصیلی قابل پرداخت می‌باشد.

در صورتی که زوجین دانشجو باشند تنها یکی از آن‌ها می‌تواند از وام مسکن بهره‌مند گردد.

دانشجوی متأهل زن دارای فرزند که به علت شهادت، فوت، متارکه و یا از کار افتادگی همسر و یا متارکه، سرپرستی فرزند یا فرزندان خود را بر عهده دارد با ارائه مدارک و مستندات قانونی می‌تواند از این وام بهره‌مند گردد.

دانشجوی متأهل ساکن در خوابگاه‌های دانشجویی دولتی یا غیردولتی، همزمان مجاز به استفاده از وام مسکن نمی‌باشند.

وام مسکن به دانشجویی که آخرین نیمسال تحصیلی مجاز (ارشد ترم ۴ و دکتری ترم ۸) خود را می‌گذراند، تعلق نمی‌گیرد.

در صورت ارائه اجاره‌نامه با مبلغ بیش از میزان مقرر در مبالغ هر شهر، میزان وام پرداختی به دانشجویان از سقف مبلغ تعیین شده بیشتر نخواهد بود و در صورت کمتر بودن مبلغ مورد تقاضا در اجاره‌نامه، مطابق مبلغ مقرر در اجاره‌نامه وام پرداخت خواهد شد.

با توجه به پرداخت از منابع صندوق می‌باشد، بازپرداخت آن می‌بایست بعد از فارغ‌التحصیلی دانشجو (حداکثر ترم ۵ برای ارشد و ترم ۹ برای دکتری) به صورت یکجا به صندوق تأدیه گردد.

صندوق مجاز است از زمان دریافت وام تا شروع اولین سررسید بازپرداخت، ۴ درصد کارمزد به صورت روزشمار از وام‌های دانشجویی اخذ نماید.

بهره‌مندان از وام‌های دانشجویی صندوق در صورتی که یک یا بیش از یک قسط معوق داشته باشند و یا در زمان تعیین شده نسبت به تعیین وضعیت بدهی و اخذ دفترچه اقساط اقدام ننمایند در فهرست بدهکاران بانک مرکزی قرار خواهند گرفت.

صدور هرگونه تأییدیه و جواب استعلام‌های سازمان‌ها و گواهی فراغت از تحصیل با احراز عدم وجود اقساط معوق و بدهی صادر خواهد شد.

تسلیم اصل مدرک تحصیلی (نه گواهی موقت) و ریزنمرات، بعد از پرداخت کل بدهی و انجام تعهدات قانونی دیگر امکان‌پذیر می‌باشد.

 

با وجود افزایش مبلغ وام‌های دکتری و وام مسکن متاهلی در سال جدید میزان افزایش تورم به گونه ایست که این مبلغ‌های اندک وام‌های دانشجویی نمی‌تواند مشکل دانشجو را برای تامین مسکن حل کند و باید راه حل بهتری را مسئولان برای این مشکل دانشجو ارائه دهند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: وامهای دانشجویی وام متاهلی وام ویژه دکتری صندوق رفاه دانشجویان صندوق رفاه دانشجویان وام های دانشجویی ۲۵ میلیون تومان وام مسکن متاهلی رئیس صندوق رفاه وام ویژه دکتری پرداخت می شود مبلغ وام افزایش مبلغ هیات امنای اجاره نامه سال تحصیلی کلان شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۹۸۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟

به گزارش هلث دی نیوز، محققان گزارش می دهند که به نظر می رسد افزایش سطح دی اکسید کربن در جو و فضاهای داخلی عامل اصلی افزایش طول عمر انواع کووید موجود در قطرات ریز معلق در هوا باشد.

«آلن هادرل»، محقق ارشد و دانشیار ارشد علوم آئروسل در دانشگاه بریستول بریتانیا، گفت: «ما می‌دانستیم که کروناویروس مانند دیگر ویروس‌ها از طریق هوایی که تنفس می‌کنیم پخش می‌شود. اما این مطالعه نشان‌دهنده یک پیشرفت بزرگ در درک ما از اینکه دقیقاً چگونه و چرا این اتفاق می‌افتد، و مهم‌تر از همه، چه کاری می‌توان برای متوقف کردن آن انجام داد، است.»

در مطالعات آزمایشگاهی، محققان دریافتند که افزایش غلظت دی اکسید کربن در هوا می تواند مدت زمان عفونی ماندن ویروس های موجود در هوا را افزایش دهد.

به گفته محققان، هوای معمولی در فضای باز دارای ۴۰۰ ppm دی اکسیدکربن است.

بر اساس نتایج منتشر شده، افزایش غلظت CO۲ به تنها ۸۰۰ ppm، بقای ویروس های معلق در هوا را افزایش می دهد.

محققان دریافتند وقتی هوای داخل خانه به غلظت CO۲ ۳۰۰۰ ppm می رسد- مشابه غلظت یک اتاق شلوغ- حدود ۱۰ برابر بیشتر ویروس بعد از ۴۰ دقیقه مسری تر باقی بماند.

هادرل گفت: «ویروس ها به دلیل اسیدیته کمتر قطرات بازدمی، عفونی شدن خود را از دست می دهند. اما CO۲ هنگام تعامل با قطرات مانند یک اسید عمل می کند و به ویروس ها اجازه می دهد در هوای بیشتری زندگی کنند.»

هادرل گفت: «این نشان می‌دهد که باز کردن یک پنجره ممکن است قوی‌تر از آن چیزی باشد که در ابتدا تصور می‌شد، به ویژه در اتاق‌های شلوغ و با تهویه ضعیف، زیرا هوای تازه غلظت کمتری از CO۲ دارد و باعث می‌شود ویروس خیلی سریع‌تر غیرفعال شود.»

هادرل افزود: «نتایج همچنین نشان می دهد که چگونه اهداف تغییر آب و هوا که به دنبال محدود کردن سطح CO۲ در جو زمین هستند می تواند به کاهش انتشار ویروس های موجود در هوا کمک کند.»

محققان خاطرنشان کردند که علوم هواشناسی اخیر پیش بینی کرده است که غلظت CO۲ در جو تا پایان قرن به بیش از ۷۰۰ ppm برسد.

هادرل در پایان می‌گوید: «داده‌های مطالعه ما نشان می‌دهد که افزایش سطح CO۲ در جو ممکن است با افزایش قابلیت انتقال سایر ویروس‌های تنفسی از طریق افزایش مدت زمانی که آن ها در هوا عفونی می‌مانند، همزمان باشد.»

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • خوابگاه‌های متاهلی دانشجویان در سطح استان بوشهر احداث می‌شود
  • گلایه مستاجران قمی از مشکلات دریافت وام ودیعه مسکن
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش تغییرات آب و هوایی در گسترش ویروس ها
  • وجود بیش از ۱۰۰۰ خوابگاه متأهلی برای دانشجویان علوم پزشکی
  • ۷۷ درصد از مستاجران تهرانی موفق به دریافت تسهیلات ودیعه مسکن شدند
  • پرداخت وام ودیعه مسکن به دانشجویان متاهل در شش ماهه نخست امسال
  • افزایش ۱۰ درصدی وام ودیعه مسکن دانشجویی در سال تحصیلی آینده
  • چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟
  • پرداخت ۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به نیازمندان فارس